ARGENTINA – din Iguazu în Țara de Foc

Home  /  Destinații  /  America de Sud  /  Argentina  /  Current Page
×Details

Argentina

Poate cele mai frumoase două săptămâni din viața ta de călător!

De la Cascada Iguazu în nord, şi până în Ţara de Foc în extremitatea sudică, Argentina se schimbă miraculos chiar sub ochii tăi. Parcurgând mai mult de 3600 de kilometri de la nord la sud, Argentina te fascinează cu peisaje superbe şi te face să te simți ca ultimul explorator al epocii moderne.

Deschide ochii și descoperă: căderi de apă hipnotizante, kilometri de junglă, singurătăţi atât de impozante şi de maiestuase încât ai impresia că eşti doar tu cu Dumnezeu, faună sălbatică, drumuri spre golfuri încântătoare de la capătul lumii, pampa izolată de restul universului printr-o barieră nevăzută, munţi ce prin vârfurile ascuţite perforeaza albastrul cerului…

Mai mult decât orice înșiruire de atribute geografice, fie ele și superlative, o ţară este reprezentată de oamenii ce o locuiesc. Argentina este o ţară formată  în mare parte de imigranţi, iar argentinienii au înţeles cum este să fii departe de casă, făcându-i pe toţi cei aflați în trecere să se simtă ca acasă. Cei care au norocul să se perinde pe aici pot spune cu sinceritate că argentinienii sunt printre cei mai primitori oameni pe care i-au cunoscut in călătoriile lor.

Și dacă vorbim despre dragostea lor de viață, iți aducem aminte că cel mai senzual dans s-a născut tot aici şi încă îl mai poţi găsi liber şi necenzurat pe străzile din Buenos Aires: TANGO-ul.

Oricâte filme, bloguri sau documentare National Geographic ai vedea, nu vei fi niciodată pregătit pentru frumusețea ce se așterne la picioarele tale aici, în ARGENTINA.

Următoarea călătorie: 16 – 29 martie 2017

Citește mai jos broșura electronică și înscrie-te la travel@1001adventures.ro:

screen-shot-2016-11-25-at-11-35-08

screen-shot-2016-11-25-at-11-35-22

Perito Moreno

Print Friendly, PDF & Email
+Gallery
  • Perito Moreno
+Related
+Meta