Chestii juridice

Home  /  Despre noi  /  Chestii juridice

Acreditari și drept de proprietate

Cu toate că multe din pozele incluse în postările noastre, precum și în secțiunea “Gallery” din fiecare postare sunt făcute chiar de noi, am folosit și alte poze, downloadate de pe internet, din simplul motiv că erau mai frumoase și spectaculoase decât ale noastre. Pentru a surprinde o poză bună trebuie să fi fie incredibil de norocos, fie să investești bani în echipament performant, precum și timp și dedicație pentru a surprinde momentul cel mai potrivit, din locul cel mai potrivit. Asta se întâmplă de obicei doar dacă ești un fotograf pasionat și/sau profesionist.

Sursa pozelor downloadate de pe internet este  www.fotopedia.com, un site – credem noi – extraordinar. Altele sunt luate de pe www.bootsnall.com. Numele fotografilor care au surprins respectivele imagini vor fi menționate aici mai jos, de îndată ce vor putea fi contactați pentru acreditare.

Așadar, mulțumim în mod special următorilor:

Benny Geypens (Belgium), Mădălina Crețu (Germania), Jaap van’t Veen, (Olanda), Luiz Henrique V. Assunção (Brazilia), Tudor Vintiloiu (Romania), precum și tuturor celorlalți ce vor urma.

Licența de turism, poliță de asigurare

Potrivit prevederilor legale, agențiile de turism sunt obligate la “afişarea pe site-urile agenţiilor de turism, a datelor de identificare, conform prevederilor Legii nr. 31/1990 privind societăţile comerciale, republicată, cu completările şi modificările ulterioare, a numărului brevetului de turism aparţinând persoanei care asigură conducerea operativă a agenţiei, a numărului licenţei de turism eliberată agenţiei, a numărului şi termenului de valabilitate ale poliţei de asigurare”.

Așa că, iată în continuare documentele:


Print Friendly, PDF & Email