Safari in Africa

Home  /  Destinații  /  Africa  /  Current Page
×Details

SAFARI ȘI O PORȚIE DE ZANZIBAR

Cunoscutul explorator scoţian David Livingstone a fost primul care a descoperit tărâmurile din inima Africii, la jumatatea secolului 19. De atunci, milioane de oameni au fost captivaţi de fascinația explorării continentului negru. Fiind unul dintre puţinele locuri rămase în lume, în care animalele sălbatice pot fi văzute în mediului lor natural, decizia de a pleca într-un safari african este mai uşor de luat ca niciodată. Iar din fericire, deşi timpul a trecut, farmecul, frumuseţea şi misterul Africii rămân în continuare intacte.

În aceste vremuri, când a călători și a vizita locuri din ce în ce mai îndepărtate și exotice este mai popular ca niciodată, un safari african îi permite spiritului tău de aventură să iasă cu adevărat în prim plan. Aceasta este vacanța de vis, și una din care cu certitudine te vei întoarce cu povești incitante și amintiri pentru o viață întreagă. Foarte puține alte destinații reușesc să capteze imaginația în aceeași măsură, permițându-ți să te predai fanteziilor tale de descoperitor și explorator.

Un safari în imediata vecinătate a masivului Kilimanjaro poate fi exact ceea ce medicul ți-ar prescrie după escaladarea acestui măreț munte. Datorită faptului că meleagurile Tanzaniei sunt, cu adevărat, la fel de diverse pe cât sunt de frumoase, mulţi cățărători aleg să-și prelungească aventura, după escaladarea lui Kilimanjaro, astfel încât să poată explora și împrejurimile incredibile din interiorul ţării. Interesant este faptul că, în dialectul autohton Swahili, cuvântul Safari înseamnă, de fapt, “călătorie”. Într-adevăr, orice călătorie întreprinsă în interiorul graniţelor Tanzaniei este puţin probabil să fie uitată, chiar și de către cei mai umblați călători.

Pentru început, parcurile naționale de floră și faună sălbatică din Tanzania sunt considerate de către iubitorii naturii ca fiind printre cele mai frumoase din lume. Efectivele de zebre, antilope, şi bivoli cutreiera câmpiile în masă, în timp ce pisici mari, precum leopardul, leul şi ghepardul, cerceteaza turmele din camuflajul ierbii înalte. Parcul Național Lake Manyara este vestit pentru pentru bogăţia de flamingo roz şi pentru leii săi, care obișnuiesc să se cațere in copaci, în timp ce renumitul crater Ngorongoro găzduiește, printre multe alte specii, rinoceri negri şi elefanți africani. Craterul Ngorongoro aparține patrimoniului mondial UNESCO începând din anul 1978 şi este considerat de unii oameni ca fiind a 8-a minune a lumii.

Un safari prin Parcul Național Serengeti, în timpul perioadei marii migraţii, oferă vizitatorilor posibilitatea de a asista la uimitoarea migrare a milioane de antilope și zebre. Toate rezervaţile sunt uşor accesibile din oraşul Arusha, capitala mondială a safariului.

Safariurile noastre sunt în așa fel concepute încât să asigure întâlnirea cu cât mai multe animale sălbatice. Destinaţiile alese de noi se pretează în mod deosebit pentru o întâlnire garantată cu toți cei “cinci mari”, adică elefantul, leul, bivolul, leopardul şi rinocerul, iar turiștii nu se întorc acasă niciodată dezamăgiți, bifând observarea tuturor acestor animale.

Servicii incluse: transferul de la și către aeroport, toate cazările (hotel în Arusha, camping sau lodge în safari, în funcţie de opţiune), toate mesele (mic dejun, pachet de prânz și cină), toate mijloacele de transport şi transferurile (Toyota Land Cruiser 4WD cu acoperiş rabatabil), toate taxele de intrare în parc, taxele de camping, taxa de acces în crater.

EXCURSII VIITOARE (aici in format PDF)

Safari & Zanzibar – 16 zile, 29 iulie -13 august 2016, tarif: €2.995

Imagini din circuitele de Safari poți găsi în meniul “Gallery”, mai jos.

Print Friendly, PDF & Email
+Gallery
+Related
+Meta