TukTuk Rally, in India

Home  /  Destinații  /  Asia  /  Current Page
×Details

Lansează-te într-o aventură pan-indiană de ± 1000 km, într-o mașină glorificată de tuns gazonul, de 7 cai putere! Un astfel de TukTuk-rally este, aproape sigur, cel mai puțin rațional lucru pentru care sa aloci două săptămâni din timpul tau!

tuktuk

Momentan lucrăm la detaliile următoarei curse.

Pre-înscrieri: travel@1001adventures.ro

Raliul presupune traversarea coastei Malabar a Indiei (coasta de vest), care acoperă statele Kerala, Karnataka și teritoriul Uniunii Goa. Cu o distanță de ± 1000 km, plimbarea oferă priveliști pitorești și traversara unor frumoase orașe istorice. Ai vrea să fi avut timp pentru asta, dar n-o să ai!

Niciun traseu stabilit, nici o modalitate de a ști dacă vei reuși să termini cursa. Ești doar tu și colegii tăi, într-un vehicul totalmente nepotrivit, traversând subcontinentul și suportând toate mizeriile pe care drumul ți le va arunca în față. Singura certitudine este că te vei pierătăcirde, vei rămâne blocat și tuktuk-ul ți se va strica. Din fericire, pentru astfel de situații, avem o echipa de mecanici, care vor ajunge la tine mai devreme sau mai târziu, în funcție de propriul lor IFT (Indian flexible time).

La fiecare capăt al raliului te așteaptă o petrecere de proporții colosale, însă tot ce este între cele două depinde în întregime de tine. Și de noroc – bun sau rău.

La sfârșitul aventurii, poți alege să-ți lingi rănile într-o locație spectaculoasă din Goa, la malul Mării Arabiei.

TukTuk? Citește broșura aventurii, de mai jos:

Print Friendly, PDF & Email
+Gallery
+Meta