Cover Triunghiul de Aur.jpg

India - Golden Triangle

De ce Golden Triangle


Ai auzit despre India că e multă mizerie, mult haos în trafic și ți-au spus vecinii că nu e pentru tine? India este enormă și imposibil de definit. Dacă de ani de zile te tentează India, dar totuși nu ai știut cum să o abordezi, circuitul Triunghiul de Aur este modul perfect în care te poți introduce în cultura indiană și să vezi dacă există acea atracție despre care se vorbește.

Dincolo de a fi un circuit standard, în care bineînțeles vizităm orașele Delhi, Agra și Jaipur ce formează acest triunghi de aur al Indiei unde se află și Taj Mahalul, circuitul nostru deține câteva elemente de diferențiere de varianta standard care va da savoare vacanței tale. Ți-am inclus un walking tour special în Old Delhi, pentru a înțelege India prin ochii localnicilor, vizităm cea mai adâncă fântână cu trepte din lume și te ducem să iei lecții de gătit acasă la o familia din Jaipur. Dacă vrei, ai ocazia să vezi India de la nivelul unui balon cu aer cald sau să cobori pe frânghia zburătoare pe fundalul unui fort de poveste. Mai sunt și alte surprize, dar nu sunt menționate în program. Partener de drum îți va fi Cristina - ea a trăit un timp bucuriile, evenimentele și tristețile acestor oameni din acest colț de lume pe care îl numește simplu ”acasă”.
Itinerariul complet


Ziua 1 ➠ [ - / - / - ]

București | Delhi

Plecare spre New Delhi. Suntem întâmpinați pe aeroport și transferați la hotel pentru o binemeritată odihnă.

Ziua 2 ➠ [ Md / - / - ]

Delhi

Astăzi traversăm New Delhi pe bulevarde largi, mărginite de copaci, așa cum au fost concepute de britanici pe la 1920, admirăm India Gate și enclavele diplomatice, precum și Secretariatul General (guvernul) și Casa Președintelui. Vizităm apoi Humayun’s Tomb (UNESCO), un predecesor al Taj Mahalului. După pauza de prânz, vizităm în continuare Qutub Minar, un superb minaret de 72 m din gresie și marmură împreună cu ruinele celei mai vechi moschei din India. Vizităm apoi templele Lotus și Akshardam, minuni arhitecturale mai recente dar foarte reprezentative.

Ziua 3 ➠ [ Md / P / - ]

Delhi | Agra

Astăzi ne cufundăm în experiența indiană în cel mai original mod cu putință. Îți propunem să cunoști Delhi prin ochii localnicilor și vei fi chiar invitat la prânz de aceștia, într-un frumos haveli (vechi case ale nobilimii). Vei putea experimenta orașul off the beaten track, cu trecutul și prezentul său, cu credințele sale și cultura sa. Această experiență nu o vei regăsi în tururile clasice ale agențiilor de turism. În limita timpului vom vizita și moscheea Jama Masjid. După-amiaza pornim către Agra și după un drum de aproximativ 3-4 ore ne cazăm la hotel.

Seară de show (opțional): “Mohabbat the Taj, Kalakriti” este un spectacol care ne transpune în povestea de iubire nemărginită care a condus la apariția acestei noi minuni a lumii care este Taj Mahal-ul.

Ziua 4 ➠ [ Md/-/- ]

Agra

Ne trezim devreme și ne pregătim pentru o experiență pe care nu o vei uita niciodată: Taj Mahal (UNESCO) la răsărit! După micul dejun mergem să vizităm faimosul Agra Fort, probabil cel mai bine păstrat fort din India. Continuăm vizita la Itmad-ud-Daulah (Baby Taj). Astăzi rămâne timp și pentru shopping! Oferta Indiei este, vei vedea, atotcuprinzătoare.

Ziua 5 ➠ [ Md / - / - ]

Agra| Jaipur

Astăzi în drumul spre Jaipur ne oprim să vizităm Fatehpur Sikri, (UNESCO) fostă capitală a mogulilor din sec. 16. A doua oprire este la Chand Baori, Abhaneri, una dintre cele mai mari și mai adânci fântâni din întreaga Indie. Acest decor a fost folosit în multe filme artistice, inclusiv în The Best Exotic Marigold Hotel. 3500 de trepte formează un zig-zag nesfârșit pe 13 nivele. Fântâna a fost construită în secolul 9, la fel ca și templul din fața acesteia, Harshat Mata. Spre seară ajungem la Jaipur.

Ziua 6 ➠ [ Md / - / C ]

Jaipur

Dis-de-dimineață, dacă dorești (activitate opțională) poți participa la un zbor cu balonul peste întinderile Rajasthanului, o experiență de neuitat. După ce reunim grupul, urcăm până la Amber Fort (UNESCO) pe elefanți, îl vizităm și apoi coborâm cu jeep-urile. Ne continuăm apoi turul prin orașul roz (Pink City), admirând Jantar Mantar (UNESCO) și Hawa Mahal (Wind Palace). Vizităm meșteșugarii de covoare, textile, piatră și bjuterii. Explorăm orașul cu ricșa sau Tuk-Tuk-ul, vizitând vechiul bazar.

Seara, ești invitatul unei familii de localnici, unde vei participa la o lecție de gătit în toată regula.

Ziua 7 ➠ [ Md / - / - ]

Jaipur | Delhi

Luăm micul dejun și pornim spre Delhi. Pe drum ne oprim la Neemrana, locul ideal pentru o tură cu tiroliana zburând la propriu peste spectaculosul fort sau pentru un prânz într-un decor deosebit (neinclus). Ajungem seara la hotelul nostru din apropierea aeroportului, unde folosim camerele pentru ultimile pregătiri înainte de transferul la aeroport.

Ziua 8 ➠ [ - / -/ - ]

Delhi | București

La ora potrivită suntem transferați la aeroport pentru zborul nostru spre casă.
Tariful  include:


 • 7 nopți cazare cu mic dejun;
 • 2 mese adiţionale (1x prânz, 1 x cină) ce au fost incluse ca parte dintr-o activitate specială;
 • Toate transferurile cu autocar/ricșă/jeep/elefant pe durata întregului circuit, așa cum este specificat în program;
 • Ghizi locali la toate destinațiile;
 • Toate intrările la obiectivele turistice din program;
 • Toate taxele aplicabile în acest moment de autoritățile indiene;
 • Ghid/Însoțitor român, bun cunoscător al culturii și civilizației indiene.
Experiențe 1001 Adventures, incluse:


 • Delhi Walk - Delhi dintr-o altă perspectivă: plimbare cu ricșa și pe jos prin Old Delhi;
 • Spectacol “Mohabbat the Taj, Kalakriti”, în Agra;
 • Experiența unei cine tradiționale, asezonată cu lecții de gătit, în Jaipur;
 • Taj Mahal-ul, văzut la răsăritul soarelui;
 • Zbor cu tiroliana, în Neemrana;
 • Altele J
Tariful NU include / Posibile cheltuieli suplimentare sau opționale:


 • Zborul internațional București - Delhi - București;
 • Taxa de viză (€ 40);
 • Mesele ce nu sunt incluse în pachet: 10-20 EUR/masă;
 • Tips-uri pentru ghizii şi şoferii locali (€60/pers. - se achită la ghidul român, la începutul călătoriei);
 • Eventuale taxe foto la obiectivele turistice;
 • Asigurarea de călătorie;
 • Zbor cu balonul cu aer cald în Jaipur ($250).
 • Aplicarea de heena pe mâini/picioare (€10);
Hoteluri selecţionate:


2

Delhi

Hotel Africa Avenue G K 1

2

Agra

Crystal Sarovar Premier 5*/Ramada Plaza 5*

2

Jaipur

Mandawa Haveli Jaipur

1

Delhi

The Muse Sarovar Portico (Kapashera) 4*
Tariful pachetului


Pentru o oferta personalizata va rugam sa ne contactati pe unul din canalele : Email travel@1001adventures.ro sau telefon tel: +4074430327 .

VEZI SI ALTE CIRCUITE

Câteva din 1001 de amintiri

To play, press and hold the enter key. To stop, release the enter key.

press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom