Asia este pământul fertil unde s-au dezvoltat cele mai timpurii civilizații ale Terrei, așa cum au fost Sumerul, India sau China. Asia deține mai mult de jumătate din populația lumii și, deși nu are mai mult de o pătrime din țările lumii, diversitatea sa culturală sau naturală nu poate fi egalată în lume. Oriunde te-ai duce, ia-ți și fascinația cu tine în bagaj, sigur o vei folosi cu prisosință în orice tărâm vei vizita.

Ziua 1_Leul de la Sigiriya.jpg

CIRCUITE ASIA

vacanta ta in 

SRI LANKA

Te invităm în cele ce urmează la un circuit de două săptămâni în care să vezi, să simți și să experimentezi ce are Sri Lanka mai frumos de oferit. 

vacanta ta in 

IRAN

Te invităm la cel mai complex circuit în grup de pe piața românească cu destinația Iran. 

vacanta ta in 

INDIA RAJASTHAN 

Dacă am da timpul înapoi, să ne amintim primele frânturi de vise şi primele amintiri despre India create de imaginaţia noastră…cu siguranţă am recunoaşte în totalitate Rajasthanul. 

vacanta ta in 

INDIA GOLDEN TRIANGLE

Ai auzit despre India că e multă mizerie, mult haos în trafic și ți-au spus vecinii că nu e pentru tine? India este enormă și imposibil de definit.  

vacanta ta in 

INDOCHINA

Indochina este un concept complex, reprezentând granițele a trei țări. 

vacanta ta in 

IORDANIA

Deși are un teritoriu relativ redus, Iordania deține nestemate naturale fantastice și una dintre noile minuni ale lumii.