top of page

Dacă destinația ta este o călătorie, ea poate începe chiar aici.

Hai pe drumul mai puțin bătut, pentru experiențe autentice, veritabile și profunde!

Cover Circuit.jpg

10 MOTIVE SĂ CĂLĂTOREȘTI ÎN VIETNAM!

 

Vei găsi o multitudine de imagini unice ce nu se regăsesc nicăieri altundeva pe planetă! Indochina este un concept complex, reprezentând granițele a trei țări. Deoarece acest spațiu a fost timp de milenii sub influenta culturii și civilizației Chinei și Indiei, două super-puteri ce au modelat totul în jurul lor, europenii au denumit acest teritoriu (pe care și l-au însușit ulterior pe post de colonie,) Indochina.

10 MOTIVE SĂ CĂLĂTOREȘTI ÎN INDIA!

 

“Aceasta este adevărata Indie; tărâm al viselor și romantismului, al fabuloasei bogății și izbitoarei sărăcii, al splendorii și zdrențelor, al palatelor și cocioabelor, al foametei și ciumei, al duhurilor, giganților și al lămpii lui Aladin, al tigrilor și elefanților, al cobrei și al junglei." Mark Twain

Cover_India.JPG
Cover 3.jpeg

10 MOTIVE SĂ CĂLĂTOREȘTI ÎN IRAN!

 

Iran, țara de origine a pisicilor, covoarelor și grădinilor persane este una dintre cele mai frumoase și surprinzătoare destinații de pe Planeta Pământ. Urmașa vechiului Imperiu Persan, unul dintre cele mai mari imperii ce au existat vreodată, Iranul a dăruit lumii o moștenire culturală trainică.

bottom of page