top of page

Dacă destinația ta este o călătorie, ea poate începe chiar aici.

Hai pe drumul mai puțin bătut, pentru experiențe autentice, veritabile și profunde!

Destinații_Africa de Sud.jpg

10 MOTIVE SĂ CĂLĂTOREȘTI ÎN Africa de Sud!

 

Africa de Sud adăpostește o lume întreagă în interiorul teritoriului său. Dacă vorbim de peisaje, trăiri, floră și faună și mai ales oameni, te trezești admirând un carusel complex.

Pentru oricare motive ai decide să vizitezi națiunea-curcubeu, așa cum este cunoscută națiunea sudafricană, suntem absolut sigur că va găsi ceva care să ți-o facă irezistibilă.

10 MOTIVE SĂ CĂLĂTOREȘTI ÎN ETIOPIA!

 

Etiopia este una dintre cele mai fascinante țări din Africa, un melanj extrem de interesant între istorie străveche, arhitectură medievală aproape divină, triburi ancestrale, peisaje de vis și fenomene vulcanice cu greu vizibile altundeva pe Terra. .

Este țara perfectă pentru cei care apreciază cu adevărat aventura, dincolo de un slogan publicitar.

Cover_Erta Ale.jpg
Ziua 4_Chefchouen.jpg

10 MOTIVE SĂ CĂLĂTOREȘTI ÎN MAROC!

 

Cu siguranță, multe povești din 1001 de nopți s-ar putea petrece aici. Arhitectura și decorațiunile islamice ajung la perfecțiune în acest spațiu. O dantelărie în piatră sau lemn care te uluiește la fiecare palat, moschee sau școală islamică pe care o întâlnești

10 MOTIVE SĂ CĂLĂTOREȘTI ÎN MADAGASCAR!

 

Țară a baobabilor și lemurienilor, a cameleonilor, a catedralelor încremenite în piatră timp de milioane de ani și a plajelor de vis. Țară a celor mai frumoase apusuri și răsărituri de soare. Țara aventurilor extreme și a șoselelor imposibile. Țara copiilor care încă se mai sperie de ”Omul Alb”!

Cover_Destinatie_Aleea Baobabilor.jpg
bottom of page